Uke 46
Mandag 11.11 Fylt sei m/tilbehør. Allergen: fisk, melk
Tirsdag 12.11 Karbonader m/ertestuing og løk, storfekjøtt. Allergener: melk
Onsdag 13.11 Torsk m/eggesmør og gulrot. Allergener: fisk, melk
Torsdag 14.11 Spagetti Bolognese, storfekjøtt. Allergener: melk, gluten
Fredag 15.11 Hjortestek m/viltsaus, storfekjøtt. Allergener: melk
Bløtkake
Uke 47
Mandag 18.11 Fiskepudding m/smeltet smør. Allergen: fisk, melk, skalldyr
Tirsdag 19.11 Kyllingwok m/ris. Allergen: gluten
Onsdag 20.10 Seibiff m/løk. Allergen: melk, fisk, gluten
Torsdag 21.11 Flesk og duppe, svinekjøtt: Allergen: melk
Fredag 22.11 Fjellørretfilet m/rømme og agurk. Allergen: melk, fisk
Bløtkake
Bløtkake
Alternativ meny alle dager: salat, omelett, kyllingkjøttboller- hallal, med tilbehør.
Gjeldende priser:
Middag kr 100,-
Lunsjporsjon 1/2 middag kr 75,-
Suppe/grøt kr 75,-
Salat kr 75,-
Dessert kr 40,-
Rekesmørbrød/
Karbonadesmørbrød kr 75,-
Rundstykke kr 60,-
Frokosttallerken kr 50,-
Egg kr 5,-
Wienerbrød/
Formkake/eplekake kr 40,-
Sjokoladekake kr 40,-
Bløtkake kr 50,-
Vaffel/ med ost eller syltetøy kr 20,-
Te/sjokoladedrikk kr 25,-
Kaffe m/påfyll kr 25,-
Melk kr 5,-
Pils 0,33 kr 55,-
Lettøl/vørterøl kr 45,-
Mineralvann 0,5 l kr 45,-
Glass vin kr 90,-